Marketing med effekt

Digital marketing

Det totale forbrug på online marketing stiger år efter år og markedet er fuld af aktører som prøver at skabe opmærksomhed til netop deres produkt. Derfor er nøglen til at få dine kampagner til at yde, din kommunikation og måden du fanger brugernes interesse på.

Webkampagner

Forøg loyalitet, bouncerater og konverteringsrater ved at lave dit website mere levende og inspirerende for brugerne. Vores teknologi gør det nemt at publicere indhold som du altid har drømt om, online.

Nem produktion

Med WebGL og Goo Technologies slipper du for for ineffektive programmer og plugins. Producér i HTML 5 og få 10 gange bedre grafisk ydelse og det virker på tværs af platforme, operativsystemer og webbrowsere.

Platformsparat

Goo Create og det nye HTML5 gør det muligt for alle virksomheder at videreføre deres brand til digitale platforme. Systemet leverer op til IABs standarder og arbejder på tværs af operativsystemer, annoncenetværk og ad exchanges.

Interaktiv

50% bedre brandgenkendelse og en unik interaktion på dine kampagner. Brug musen, touch eller mobil sensorer til at styre din kampagne.

Grafisk unikhed

Goo create skaber unikke kampagner, som brugerne husker. Brug 3D eller 2D animationer eller video. Skab liv med lys, bevægelse og visuelle effekter.